понеделник, 10 август 2009 г.

МИГЛИ НА СНОПЧЕТА


Всяка жена иска погледът и да е изкусителен, а миглите – извити и дълги, като на кукла .Миглите са достойни за възхищение,когато са наистина дълги и плътни. Ако нямате нужната гъстота, дължина и плътност , или пък не ви допада тяхната извивка – можете да се възползвате от вече популярния метод за удължаване и сгъстяване .За неповторимост в определени моменти можете да приложите процедура за добавяне на мигли на снопчета , които се хващат със специална пинсета и се залепват към вашите с лепило за тази цел. Те представляват две или три власинки събрани в едно с леко сплескано накрайниче. Лепилото е напълно безвредно и не причинява алергии на очите. Самото удължаване се прави снопче по снопче. Препоръчително е миглите да са от естествен косъм и след като бъдат поставени професионално ефектът е напълно сливане с естествените мигли на клиентката. Резултатът наистина е уникален, единственото условие е да не се използват водоустойчиви спирали и разгримирващи препарати.Сенките на очите можете внимателно да почиствате с тюпфели за уши. Недейте да спите по корем с вече поставените мигли. Така можете да ги притиснете и смачкате. Търкането на очите докато сте с мигли , е абсолютно забранено. Когато миете сутрин лицето си бъдете внимателни как ще забършете водата около очите.Хавлиените кърпи са враг номер едно на удължените мигли. Има вероятност да ги закачите за власинките на кърпата и да ги повлечете в бързината. За попиване използвайте салфетка.

Има два варианта за удължаване с мигли на снопчета. Единият е много лек и ефирен ,защото при него се слага само един пласт мигли.Вторият е доста драстичен и гъстотата на миглите става удивителна.В този случай професионалистът е необходимо да изгради втори пласт мигли върху вече поставения първи.Съответно и цената на двата варианта е различна. Поддръжка на мигления екстеншън се налага само в първия вариант.Тогава самият пласт е по-рехав и неустойчив и трябва да се добавят още снопчета ,ако има паднали с течение на времето.Трайността му е до десетина дни,за разлика от двойният пласт ,където времето скача до месец. Важно е да знаете ,че миглите когато се амортизират трябва задължително да се отстранят професионално ,а не да се опитвате да ги махнете сами .Рискувате да останете дори и без собствените си. За целта ще се наложи отново да посетите вашия козметик или гримьор, който чрез специален разтворител за лепило,също безвреден, ще свали мигления екстеншън,без да има поражения върху вашите мигли..


Има три различни дължини мигли на снопчета - къси, средни и дълги според участъка, на който се поставят и ефекта, който искаме да постигнем. Процедурата по протезирането отнема около 45 минути. А погледът наистина става драматично фатален.
До миглен екстеншън се прибягва не само заради това , че е моден хит. Когато е налице естетически проблем с естествените мигли - деформация, недостатъчна пигментация, оредяване или дори липса на такива,също можете да изберете тази процедура.




Рени Мазникова

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ДОБАВЕТЕ СВОЯ КОМЕНТАР ТУК